torstai 8. tammikuuta 2015

Elämästä ei selviä ilman huumoria! 1.yhteistyö

Jippii. 

Ensimmäinen yhteistyö alkaa huumori kysymyksellä johon Te monikkoblogit -bloggaajat annatte upean, omalaatuisen ja ennen kaikkea itsenne näköisen vastauksen.

Elämä on täynnä kinkkisiä kysymyksiä. Eikös vaan?
Ja ilman huumoria ei elämässä pärjää? Näinhän se menee?
Kysymys kuuluukin:

Miksi pyyhkeet täytyy pestä, vaikka suihkusta tultua olemme kuitenkin puhtaita?

Kahdelle lähtee tuotepaketti, jotka molemmat sisältää:

* ihania ja varmasti kaikille tuttuja Ainun tuotteita lapsille, sekä
*Herbinan ihanaakin ihanampia tuotteita aikuisille.

Ja jotta näen varmasti teidän monikkoblogit bloggaajat vastauksenne, kirjoittakaa se joko facebookin monikkoblogit ryhmään tai bloggerin kautta monikkoblogit-blogin kommenttikenttään.  Jään innolla odottamaan vastauksianne.  ;)

Voittajat valitaan illan suussa sunnuntaina 18.1

Terkuin Sanna//kahdesta kuudeksi

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kysymys :D Sanotaan vaikka, että ihoa pyyhkiessä ihosta irtoaa kuollutta ihosolukkoa ja näin ollen pyyhkeetkin on joskus hyvä pesaista! Eikä suihkunkaan jälkeen mitenkään "steriilejä" olla eli vaikka kuinka jynssäisi, ei ihan joka kolo välttämättä puhdistu 100% :D

  VastaaPoista
 2. Niin, ja pölyäkin ne mokomat kerää naulakossa ollessaan..tai noh, meillä ne harvoin päätyy edes naulakkoon, vaan niitä saa poimia milloin mistäkin, kuten sohvan alta.

  VastaaPoista
 3. Suihkunraikkainakin vartalosta irtoaa ihosolukkoa, naisihmisten eritteistä puhumattakaan. Meidän taloudessa myöskin koirankarvat ja pöly tarttuvat pyyhkeisiin, vaikka kuinka siivoaisi. Kolme vikkeläkinttuista lastaa myöskin kanniskelevat pyyhkeitä milloin minnekin, joten on ne hyvä pestä kerran viikossa ;)

  VastaaPoista
 4. Yllä olevat on niin oikein mutta...... Siis pyyhkeethän tahtoo kans välillä lomalle päiväduunista ja kun yhdistää huvipuiston ja uimisen niin mikäs sen parempaa ;)

  VastaaPoista
 5. Kysyin kysymyksen 2,5vee esikoiseltani, joka oli hetken hiljaa ja sanoi sitten, että ehkä möröt käyttävät niitä öisin! No, tottakai mörön käytön jälkeen ne pitää pestä! ;) äidin mielestä ne pitää laittaa pesuun, jotta saa toiset ihanat pyyhkeet koristamaan kylppäriä, koska sisustus ratkaisee! ;)

  VastaaPoista
 6. Pyyhkeet pitää pestä, jotta ne voi taas uudestaan ummehtua :D Meillä mies käyttäisi varmaan vuoden samaa ummehtunutta pyyhettä jos en sitä välillä pesuun heittäisi! :D

  VastaaPoista