maanantai 19. tammikuuta 2015

Yhteistyö bloggaajille ja meitä seuranneille

Moikkis kaikki!!

Täällä ollaan taas jakauduttu. Itse hoida toista pientä kaksospoikaa sairaalassa lastenosastolla ja mies on viettänyt päivät kotosalla kolmen muun lapsen kanssa. Tällä kertaa vaan kaksoset on vaihtanut paikkaa. 
Toivotaan että pian päästäisiin kotiin. RSV näytti positiivista, joten täällä olla aina näilä näkymin vielä muutama yö. Hienosti on poika syönyt, vaikkakin on se sellasta taistelua tota räkää vastaan. Äitin pieni reipas <3

Mutta asiaan..
Oon pystynyt paneutua yhteistyö juttujen merkeissä nyt viime päivinä iltasella. Mietin kauan, mikä olisi semmonen joka koskettaisi ja antaisi muistot pitkään, MONELLE. Selaillessani vanhoja kuvia, huomasin piiienen pienen yksityiskohdan kuvan alareunassa. Sitten se tuli!! Ei vitsit, tää olis ihana!

Keräsin rohkeutta ottaa yhteyttä tähän kyseiseen "henkilöön", tuotantoon, idoliin..? Millä sitä nyt haluaa kutsua?.
En koskaan aikaisemmin ollut pyytänyt tai edes saanut yhteistyöhön liittyviä kontakteja. Ajattelin kuitenkin yrittää ja aloin kirjoittaa sähköpostia. Viesti oli täysin omalla tunteella ja sanoilla kirjoitettu. Kirjoitusvirheitä--jep, ihan varmasti, mutta eihän se ollut se pääasia!!
Pääpointtina oli saada loihdittua yhteistyö, ei äidinkielen kurssia varten kirjoitettua koetta. 

Koska mä en housuissani pysy tämän kanssa, ajattelinkin vähän raottaa mistä on kyse.
Ja. Ennen kuin teen mitään lopullista päätöstä, kysäsen teiltä.

Kuinka moni olisi valmis näkemään vaikkapa kesällä? Kokoonnuttaisiin ihanaan miljööseen jossa aikuisilla olisi varmasti ihanaa ja lapsilla sitäkin ikimuistoisempaa. Miltä kuullostais vaikka viikonloppu retki?
Ja mikä parasta. Tän yhteistyön tiimoilta, mukaan pääsisivät myös facebookissa ja bloggerissa meitä monikkoblogit- seuranneet henkilöt.

Viikonloppu ryhmärämänä tulisi kustantamaan muutaman euron jokaisen pussista, mutta voin meilkeimpä väittää, että muistot ja puheet tästä reissusta kuittaa joka ikisen pennin. Täyttä "normaalia" hintaa tämä ei tuu kustantamaan :)

Meillä olisi mahdollisuus pitää luentoja, tapaamisia, uiskennella, syödä hyvin, nukkua hotellin ihanissa lakanoissa, ulkoilla mahtavissa maisemissa ja ennen kaikkea.... Tutustua Titi-Nalleihin :) YHDESSÄ!

Ja jotta pystyn olla yhteydessä yhteistyökumppaneihin(Ikaalisten kylpylä ja Titi-nalle tuotanto) edes suuntaa antavilla henkilömäärillä, haluisinkin että kertoisitte onko teillä halua tulla mukaan? :)


Ajankohta on vielä auki, mutta ajatuksena olisi kuitenkin kesäaikaan. 

Huuii..

Siihenkin on enään n.3kk :)

Halauksin Sanna*

23 kommenttia:

 1. Jooooo!!!!
  Voikun päästäisiin! Meillä vaan alkukesän viikonloput on jo täynnä et jää meidän osalta välistä jos on kesäkuussa. Heinäkuussa jos on niin päästään varmasti!! Paitsi siis se eka heinäkuun vkoloppu! Oispa siistiä nähdä teitä kaikkia!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti myös mukana!! :))

  VastaaPoista
 3. Oi kuulostaa hyvältä. Vähän vaan rahoista kiinni. Ollaan lähdössä toukokuussa reissuun ja elokuussa olis häät.. Rahaa siis palaa tässä melkosen paljon, mutta jos sen verran liikenee niin mukana ollaan :)

  VastaaPoista
 4. Mukana kyllä varmasti jos vaan rahatilanne antaa periks! Itellä on aivan mahtavia lapsuusmuistoja kyseisestä paikasta ja ois kyllä mahtavaa päästä sinne muöa omien lasten kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Ajatuksena tosi kiva, mutta en tiedä miten reissu onnistuisi käytännössä meidän kohdalla. Kaikki asuu ympäri Suomen ja luulen ettei meillä ainakaan mies ole niiiiiiin kiinnostunut tällaisesta :D Hintaa reissulle tulee vähän enemmän myös kun pitää tulla junalla/omalla autolla eri paikkakunnalle (omakohtaisesti mietin, löytyisköhän ylimääräistä rahaa). Itse yritämme mennä kesän alussa sinne kaksosten ja kolmosten karnevaaleille Helsinkiin (sekä olla samalla reissulla useampi yö ja lomailla Helsingissä) ja siinä saattaa olla tarpeeks reissua meille. MUTTA jos tästä jutusta innostutaan niin toki seurailen juttuja ja voin varovasti ehdottaa miehelle ;)

  VastaaPoista
 6. Me varmaan voitais päästä!

  VastaaPoista
 7. Joo kyllä ollaan mukana, jos vaan ajankohta passaa ja porukka innostuu :)

  VastaaPoista
 8. Messissä varmasti ehdottomasti! :) Oon lapsuuteni kesät viettänyt Ikaalissa ja ihanaa olis tyttöjäkin sinne viedä :) Ja suurena plussana vielä se, että näkis teitä muitakin monikkomammoja :)

  VastaaPoista
 9. Ei ois kyllä liian pitkän matkan päässä. Piti ihan karttaa vilasta, kun oon niin onneton maantiedossa ;) Jos vaan ajankohta on hyvä niin laitetaan siis harkintaan! :)

  VastaaPoista
 10. Mukana ollaan jos vaan ajankohta passaa! :) Kesäsuunnitelmia ei ole vielä minkäänlaisia :D

  VastaaPoista
 11. Ihana idea! Mukana ollaan, jos vaan ajankohta passaa. :)

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti mukana, mikäli ajankohta on sopiva! :) Ollaan muutenkin suunniteltu kesäretkeä kyseiseen paikkaan, se on aivan ihana lapsille! :)

  VastaaPoista
 13. Huikeeta! Ehdottomasti mukana, jos vaan aika käy :)

  VastaaPoista
 14. Meidän sirkus myös messissä, jos ajankohta sopii! :)

  VastaaPoista
 15. Me ollaan mukana, jos vain ajankohta passaa :)

  VastaaPoista
 16. Johan ne saa kohta varata porukalle koko hotellin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huikeeta, että näin moni on valis tähän hommaan :) näin sen pitikin mennä :) <3

   Poista
 17. Heissan,
  uusin yhteisön jäsen esittäytyy =) Yritin tässä jo aikaisemmin tänään tätä esittelyä tehdä mutta tietokone otti kuperkeikkaa, jonka johdosta julkaisu hyppäsi bittiavaruuteen =D

  Eli olen kohta 12-vuotiaiden (tyttö ja poika) erityiskaksosen äiti Suonenjoelta. Pojalla todettu ADHD 06/2012 ja tyttärellä ADD 10/2014. Onnellisena yksinhuoltajana olen ollut viimoset 11 vuotta. Kirjoittelen blogia http://unelmaonnellisuudesta.blogspot.fi/ ja avasin blogille viime viikolla omat sivut osoitteessa www.unelmaonnellisuudesta.fi. Myös instagramista ja pinterestistä löydät minut. Liityn blogien lukijaksi sitä mukaa kun ennätän =D

  Kesän reissu kuulostaa kivalta ja alustavasti voin ilmoittautuakin. Kesä ollaan näillä näkymin koti Suomessa.

  VastaaPoista
 18. Mukana, jos keväällä syntyvän uusimman perheenjäsenen kanssa vain kaikki menee hyvin ja jos ajankohta sopii :)

  VastaaPoista
 19. Me myös mukana, jos ajankohta vaan sopii :-)!

  VastaaPoista
 20. Vau! Ollaan mukana jos vaan ajankohta sopii :) Olis mahtavaa nähdä kaikkia! :)

  VastaaPoista